Nota Sains

Nota disediakan berdasarkan gaya bahasa sendiri disokong gambar-gambar, imej, video dan alat bantu lain yang bersesuaian.

Semoga membantu memberi kemudahan kepada anda murid-murid dan guru-guru.

49 thoughts on “Nota Sains

  1. diana 17 November 2011 at 5:45 pm Reply

    cikgu macam mane kite nk hafal keadaan bulan

  2. Punitha 3 Mei 2012 at 6:50 pm Reply

    Pls send me notes

  3. deanverroy 22 Oktober 2012 at 9:25 pm Reply

    bagus……..

  4. amrynny 30 April 2013 at 6:51 pm Reply

    please send me note

  5. noramalia natasha 31 Julai 2013 at 4:12 pm Reply

    mcm mne nk hafal nota ringkas sains ~~

    • Aisyah 18 Disember 2015 at 5:36 pm Reply

      Macam mana nak dapatkan A sains.Saya asyik dapat B atau C je.Tak pernah dapat A.

  6. NUR ATHIRAH BINTI KHALEK 21 Februari 2014 at 5:40 pm Reply

    apa teknik ringkas menjawab soalan sains?????:-o

  7. farhansyahmi 22 April 2014 at 3:36 pm Reply

    macam mana nak tahu ringkas mentol

  8. liya_farliyana44 24 Mei 2014 at 1:42 pm Reply

    cikgu mcm ne nak hafal nota ringkas sains ye

  9. kba0007 23 Jun 2014 at 11:14 am Reply

    bagaimana nak dapatkan himpunan soalan-soalan dari buku teks tahun 4-6?

  10. karina 15 Julai 2014 at 9:47 am Reply
  11. #sentap 6 Ogos 2014 at 10:05 pm Reply

    hm nota ini banyak membantu saya

  12. Leeza Hana 9 Ogos 2014 at 8:29 pm Reply

    Hello! Saya nak carik nota nota sains..

  13. muhd taufiq bin zulkafli 6 September 2014 at 3:37 pm Reply

    Tolong yea…

  14. abbas 16 September 2014 at 11:59 am Reply

    Salam sejahtera
    Saya perlukan nota ringkas untuk tujuan rujukan upsr. Sekian terima kasih

  15. tira 16 September 2014 at 10:02 pm Reply

    susah nyew..nk cari

  16. 11120 24 September 2014 at 7:52 am Reply

    susah nyew nak cari

  17. farah 28 September 2014 at 9:12 pm Reply

    salam cikgu.. minta jasa baik cikgu nak nota cikgu. sangat berterima kasih
    fara_ida92@yahoo.com

  18. priya 29 September 2014 at 11:01 pm Reply

    cikgu mana notanya saya nak nota. kata nota tapi takada pun ???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  19. zil 11 November 2014 at 11:30 am Reply

    salam cikgu bagaimana nakdapatkan nota tersebut… email saya aziladason@yahoo.com.my…tq

  20. Faridah 4 Januari 2015 at 8:22 am Reply

    assalamualaikum cg minta jasa baik cg untuk bagikan kpd saya nota tahun 6…

  21. Nur Alia Athirah Binti Khairi 25 Januari 2015 at 8:09 am Reply

    untuk ank saya…

  22. zetira nafeesa 1 Februari 2015 at 5:59 pm Reply

    Sye nk latihan ujian dignostik sains upsr

  23. NUR IZZATI 4 Februari 2015 at 10:33 am Reply

    salam…saya merupakan seorang garduan lepasan ijazah. saya ada mengadakan kelas tuisyen percuma dan saya ingin minta bantuan cikgu berkaitan sukatan terbaru. Ini email saya ezeeshah@yahoo.com, kalau cikgu sudi berkongsi ilmu. Saya dahulukan dengan ucapan terima kasih dan selamat berjaya dalam kerjaya cikgu.

  24. rhahaha 8 Februari 2015 at 9:06 am Reply

    cikgu takkan tolong korang pun sebab cikgu malas nk emel ke korang

  25. rhahaha 8 Februari 2015 at 9:07 am Reply

    kan cikgu

  26. selamat sainudin 12 Februari 2015 at 11:00 pm Reply

    ilmu yg bmanfaat perlu dkongsi sebarkan

  27. rahimah binti abdul rahman 18 Februari 2015 at 8:56 pm Reply

    Cikgu, tolong hantar kan nota sains yang lengkap. Terima kasih

  28. Noraslinda Binti Ab Rashid 1 Mac 2015 at 1:00 pm Reply

    macam mana nak dapatkan nota sains upsr 2015 untuk anak saya. Macam mana untuk lebih memahami proses penyiasatan didalam kertas 2 sains.

  29. Nurul Najiha Arissha 25 April 2015 at 9:03 pm Reply

    Saya ingin pandai dalam subject sains… Can you give me more note please??

  30. meimon 11 Mei 2015 at 3:22 pm Reply

    Pls send this note. .tqvm

  31. nur anisa shahira binti syahrizal 29 Mei 2015 at 10:20 pm Reply

    nice

  32. Syamimi 24 Julai 2015 at 8:30 pm Reply

    Cikgu, tlg hantarkan nota sains kepada emel saya..minggu hadapan saya menghadapi peperiksaan percubaan..
    hanissyamimi37@yahoo.com
    terima kasih cikgu..

  33. Muhaimin salimah 21 Ogos 2015 at 8:26 pm Reply

    Saya mahu nota sains

  34. nura binti iberahim 7 Oktober 2015 at 7:30 am Reply

    assalamualaikum cikgu.. Sangat berminat dengan nota2 cikgu.. Boleh saya share?

  35. Siti 11 November 2015 at 10:11 pm Reply

    Saya berminat dgn nota cikgu utk ank saya..blh ckgu email..terima kasih byk2..moga cikgu diberkati dgn ilmu yg dikongsikn.

  36. Aisyah 18 Disember 2015 at 5:33 pm Reply

    😊 nota ni padat , ringaks dan tepat. Saya suka nota cam ni.

  37. nor ashikin siden 30 Disember 2015 at 10:36 am Reply

    Saya berminat dgn nota cikgu utk ank saya tahun 6…blh cikgu email..terima kasih byk2..moga cikgu diberkati dgn ilmu yg dikongsikn

  38. Nurul Ain 23 Januari 2016 at 10:37 pm Reply

    Salam cikgu. Saya Ain. Saya berminat dengan nota cikgu untuk adik adik saya. Harap cikgu boleh emailkan ke email saya, karl_ain@yahoo.com. Terima kasih (:

  39. Sharinah binti alairin 28 Januari 2016 at 6:46 am Reply

    Cikgu,sy nak Nota sains upsr..terima kasih

  40. syahrul naim 4 Februari 2016 at 6:08 pm Reply

    salam cikgu saya ada mengajar pelajar upsr di rumah kebajikan..jadi boleh cikgu forwardkan nota sains pasa e-mail saya mizun93@gmail.com …..terima kasih

  41. yan 7 Februari 2016 at 8:34 pm Reply

    Assalamualaikum…mohon email nota sains upsr 2016…yankemas@gmail.com

  42. rasna 12 Februari 2016 at 10:08 am Reply

    as salam…mohon email nota sains lengkap tahun 456 cikgu…t.ksh
    rasna@polikk.edu.my

  43. norzamzam 29 Februari 2016 at 7:37 am Reply

    assalamualikum…. mohon cikgu email nota sains lengkap tahun 4,5 dan 6… t.kasih cikgu..ni alamat email saya nurinhakim75@gmail.com

  44. azhar 8 Mac 2016 at 5:42 pm Reply

    Mohon jasa baik bkongsi nota ringkas sains tahun 4 5 dan 6
    Email saya….ahrskb1@yahoo.com

  45. shadan 24 Mac 2016 at 10:12 am Reply

    Salam cikgu….boleh dpt nota sains upsr…shadan_jb@yahoo.com

  46. Zaharin Mohd Din 29 Mac 2016 at 11:18 am Reply

    Salam Cikgu, boleh dapat nota sains upsr..ni email saya ezzrinn@yahoo.com.my

  47. syahrunnizam hj rahmat 19 Jun 2016 at 10:39 am Reply

    Assalam Cikgu… Mohon emailkan nota sains UPSR.. ini email sy: syahrul@ikram.com.my

    terima kasih.

Sila komen di sini

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Ikut

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 59 other followers

%d bloggers like this: