Ujian Percubaan UPSR Selangor

Ujian Percubaan UPSR Selangor 2011

19 thoughts on “Ujian Percubaan UPSR Selangor

  1. amirah 15 Ogos 2011 at 2:02 pm Reply

    hmmm takde apa apa pun mcm mana nak cari………..

    • Cikgu Hamzah 15 Ogos 2011 at 2:13 pm Reply

      Klik Ujian Percubaan UPSR Selangor 2011 yang berwarna merah. Itu adalah hyperlink.Minta bantuan mereka yang biasa dengan Internet. Terima kasih.

      • HEAMA 15 Ogos 2011 at 9:21 pm Reply

        X DE JAWAPAN PON

      • nur fitri binti yakub 19 Julai 2012 at 9:02 pm Reply

        ckg mcm mn nk buat

    • amirah 16 Ogos 2011 at 10:16 pm Reply

      oh ye…………..trima kasih cikgu…semoga dirahmati allah.s.wt……….

    • nur fitri binti yakub 19 Julai 2012 at 9:01 pm Reply

      yelah

  2. hairi 16 Ogos 2011 at 10:42 pm Reply

    salam… skema jawapan xde ker?

  3. suzeesuzy 17 Ogos 2011 at 8:29 am Reply

    tu la kan xder skema.. anyway thanx banyak2…

  4. amirah 17 Ogos 2011 at 9:54 am Reply

    klu boleh cikgu letak skema juga ye

  5. farah_99 5 September 2011 at 4:52 pm Reply

    x boleh download ke??

    • Cikgu Hamzah 6 September 2011 at 1:21 pm Reply

      Boleh muat turun… Tiada masalah… Mudah sahaja. Klik pada pautan (link) tersebut. Fail akan keluar dalam format pdf. Save as ke komputer atau laptop masing-masing.

      • farah_99 13 September 2011 at 10:04 pm Reply

        terime ksih CH.

        • Cikgu Hamzah 14 September 2011 at 6:26 am Reply

          Terima kasih untuk anda juga. :-)

          • Hairi Akmal 26 Julai 2012 at 9:33 pm

            :D

  6. Nik Hafizuddin 6 September 2011 at 7:05 pm Reply

    bagaimana saya ingin mencari skema jawapan

  7. Zahlila Ishak 22 Julai 2012 at 4:33 pm Reply

    Salam CH, skema jawapan utk semua2 soalan dlm Bank soalan ada tak? Terima Kasih

  8. cecilia 31 Julai 2012 at 10:09 am Reply

    sekma jawapan BM kertas 1, terima kasih banyak banyak

    • Cikgu Hamzah 1 Ogos 2012 at 10:39 pm Reply

      Minta maaf ya, ini blog mengkhusus untuk mata pelajaran Sains. BM di luar kemahiran cikgu. :-)

  9. ilah 26 Ogos 2012 at 10:36 am Reply

    cikgu camne nak cari soalan

Sila komen di sini

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Tukar )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Tukar )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Tukar )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 42 other followers